Nu taa, es gribēju uzzināt vai Cēsis, tas apkārtnē ir iespejams iemācīties apieties ar dj iekartu?
P.s. precīzāk ar plašu sistemu?
Atbildēt
nav dzirdeets. Kādas plates speelee? Iespējams, ka uz pavasara pusi kaadaa baaraa uzstaadishu divus Technics MK2. Ja ir interese raksti: raimonds221@inbox.lv Atbildēt
tagad jau katrs, kas iestumj CD aparātā ir dj...un lai butu smalkāk - pagrozīsim plates, ko? Ejat puikas bietes paravēt, lielāks tolks Latvijai un pirksti arī būs norūdījušies diskus un plates drebināt. No onanēšanas tos neuztrennēt! Atbildēt
Atbildu auniem: Atbilde aunam. Šķiet, kāds ar zemu intelekta līmeni te arī parādījies. Vai pats esi nodarbojies ar DJ lietām? Ir cilvēki, kuri to dara, lai zīmētos, bet ir cilvēki, kuriem tas ir hobijs vai pat darbs. Piederu pie otrajiem. Man tas ir hobijs ar kuru nodarbojos jau 15 gadus. Tev nav tiesību kādu aizvainot tikai tāpēc, ka daudz neko nezini vai kāds radījis stulbus stereotipus. Tā ir katra izvēle ar ko nodarboties. Dažs makšķerē, dažs peld, citam patīk tūningot mašīnas. Ja tev patīk ravēt bietes, tad sēdi savos pāķos un ravē... Atbildēt
auniem 13. feb.
tagad jau katrs, kas iestumj CD aparātā ir dj...un lai butu smalkāk - pagrozīsim plates, ko? Ejat puikas bietes paravēt, lielāks tolks Latvijai un pirksti arī būs norūdījušies diskus un plates drebināt. No onanēšanas tos neuztrennēt!
Nerādīt visu komentāru
tagad jau katrs, kas iestumj CD aparātā ir dj...un lai butu smalkāk - pagrozīsim plates, ko? Ejat puikas bietes paravēt, lielāks tolks Latvijai un pirksti arī būs norūdījušies disk...
Rādīt visu komentāru
Nu ja, ko tad vairāk vajag..ravēt bietes un klausīties radio un Lady GaGa :) Bet, ja nopieni, kaut vairāk Latvijā būtu labu, profesionālu dīdžeju un mūziķu. Ja, kādam no malas liekas, ka tas ir vienkārši, iesaku paskatīties kādu video vai interviju par dīdžeju dzīvi, cik gadus ar to nodarbojas utt.
Redz kā vispār tas izskatās - www.youtube.com/watch?v=7bLanIfR13A
Atbildēt
Es grib ari to visu iemacities bet man neka no ta ko vajag varbut ir kur to visu iemaciities un kur var to visu iegadaties pa ne ipasi lielu samaksu!! ja var kautkadigi palidzet skype vacis123 Atbildēt